Reviews

“De magie van het onderwijs begint, daar waar passie, talent en behoefte samenkomen.”

“Jacqueline is een coach met ruime en veelzijdige werkervaring. Haar coachstijl kenmerkt zich door haar persoonlijke betrokkenheid, inspiratie en vakinhoudelijke deskundigheid. Zij is in staat om als coach op een evenwichtige en verantwoordelijke manier, anderen het beste uit zichzelf te laten halen. Jacqueline weet daarbij op adequate wijze balans te vinden tussen taakgerichtheid, proces en persoonsgerichtheid.”
- Rob van den Broek
“Jacqueline is een creatief persoon waar je aanstekelijk mee kan werken! Ze staat continue in beweging met vernieuwend onderwijs met het kind op nummer 1. Jacqueline in je school betekent een frisse wind in alle lagen!”
- Annelieke Mak
(leerkracht)
“Jacqueline weet op creatieve wijze mijn muziek in te zetten om zo haar lesdoelen bij de kleuters te behalen!”
- Ageeth de Haan
(zangeres, theatermaker, liedjesschrijver)
“Door Jacqueline keek ik soms met hele andere ogen naar het kleuteronderwijs, Ondanks mijn jaren ervaring. Ze bedacht kleine dingen, die voor grote veranderingen zorgden. Vooral haar praktische ideeën maakte mij als “oude’’ juf heel blij.”
- Annemieke Ipenburg
(kleuterleerkracht)
“Tijdens mijn allereerste ouderavond heeft Jacqueline ons meegenomen in haar klas, de methoden en het proces dat de leerlingen doorlopen. Ze legt heel vaardig uit wat de bedoeling is achter de lesmethoden en wat er allemaal mogelijk is. Haar open manier van communiceren maakt haar erg toegankelijk en dat geeft vertrouwen.”
- Jennifer van Valkenhoef
(ouder)
“Jacqueline inspireerde mij door haar eigenheid: opgewekt, inlevend en doortastend. Als bouwcoördinator van de kleuters was Jacqueline gedreven in het zoeken naar en uitvoeren van passende werkvormen, onderwijsmaterialen etc. Ze was altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs en nam mij als kleuterjuf hierin mee. Jacqueline was goed in het stellen van haalbare doelen voor zowel leerkracht als leerling. Samenwerken was hierdoor ontspannen en fijn!”
- Dorienke Sellies
(leerkracht)
“Jacqueline vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Tijdens ons jaarprogramma heeft zij in zichzelf geïnvesteerd en een bijdrage geleverd aan haar eigen en andermans groei.”
- Arjan Vergeer
(eigenaar “365 dagen succesvol”)
“Ik heb Jacqueline leren kennen als een prettig, betrouwbaar en ondernemend mens met een passie voor onderwijs en de drive om zichzelf en de mensen om haar heen te enthousiasmeren en ontwikkelen. Dit combineert ze met denkkracht, flexibiliteit en focus op resultaat. Jacqueline is hierbij ook sterk in het opbouwen en onderhouden van netwerk.”
- Marcel Hermens
(Senior Coördinator RTC Transvita)
“Jacqueline weet een presentatie neer te zetten die voor enthousiasme zorgt bij publiek en deelnemers. Als ib in opleiding heb ik haar ervaren als een energievolle en betekenisvolle collega die veel waarde heeft van va inhoud. Ik heb veel aan haar tips gehad voor vergaderingen binnen de onderbouw!”
- Mirjam Valkenhof
(aandachtsfunctionaris,ib-er, seo begeleider Obs de Voorsprong)
“Juf Jacqueline las vaak voor uit meditatie kids. Ik vond dat heel leuk. En ik werd er rustig van. Ze nam me mee in een fantasie waarin ik fijn mocht wegdromen en soms ook tot oplossingen kwam waarover ik piekerde.”
- Katja Westphal
(oud-leerling)
“Jacqueline heeft een heldere visie en ideeën over hoe het onderwijs aan groep 1 en 2 er uit moet zien. Ze is erg creatief, vooruitstrevend en wil graag de kar trekken. Ik vond het inspirerend om met haar de gesprekken over het onderwijs aan te gaan.”
- Martha Broersma
(interim-directeur)