Over mij

Jacqueline van den Heuvel

Mijn missie is om jou op laagdrempelige en creatieve manier een stap verder te helpen.

Gewoon omdat je er soms zelf niet uitkomt. Niet weet welke nieuwe keuze je kunt of wilt maken. Soms heb je grote issues, soms kleine. Je wilt inzicht krijgen waarom je niet verder komt. En het is ook gewoon fijn om even in een andere omgeving te zijn. Te kunnen lachen, te kunnen huilen en op te laden. Toch?

Jacqueline van den Heuvel - Laagdrempelige en creatieve coaching

Terug naar de kern is waar je moet zijn om dingen helder te krijgen.

Maar wat is jouw kern eigenlijk?  En passen de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt daar wel bij?

Als Systemisch, Provocatief coach en NLP practitioner werk ik door alle lagen heen zodat jij een blijvende krachtige nieuwe keuzes kunt maken. Ik doe dat graag op een praktische manier.

Bij mij ben je dus niet alleen aan het praten, maar ook wat aan het doen.

Vanuit verschillende functies die ik heb gehad in het basisonderwijs ben ik me gaan verdiepen in gedrag en systemen. Hoe komt het dat kinderen en volwassenen bepaalde keuzes maken en doen wat ze doen?  Of iets niét doen. Ik volgde allerlei studies waardoor ik inzicht heb gekregen waardoor dat komt en wat helpend is en bijdraagt aan persoonlijk leiderschap.

Om bij mij te komen hoef je niet eerst langs je huisarts voor een verwijzing. Je mag mij gewoon een berichtje sturen met je vraag. Of je boekt direct een gezellige seizoen workshop voor jezelf of met vrienden. Dan kom je ook al een heel eind.

Mijn creatieve werkvormen zorgen ervoor dat jij uit je hoofd komt waardoor je rust en energie ervaart om nieuwe dingen te gaan doen. Of om nu eindelijk eens aan de slag te gaan met dat idee wat al jaren door je hoofd heen spookt.

Ik heb meerdere ondernemingen opgezet. Dus ook daar kan ik je mee op weg helpen.

De seizoen workshop is een alles in 1 pakket. En als je elk seizoen komt heb je voor jezelf geïnvesteerd in een prachtig jaarprogramma voor persoonlijke ontwikkeling. Je gaat doen wat je altijd al wilde doen. Die ene nieuwe stap zetten.

Ben jij werkzaam in het onderwijs?

Kijk dan ook eens wat ik voor jou als loopbaancoach kan betekenen bij @Transvita.

Of neem een kijkje op de pagina van de Academie voor onderwijsgeluk. Daar vind je persoonlijke ontwikkeling gericht op jouw baan in het onderwijs waardoor jij nog meer in je kracht komt.

Zin om te ervaren hoe dat is?

*Opladen, Oplossen Oppakken het kan al in 1 dag!