Loopbaancoaching bij @Transvita

Jouw werkplezier in het onderwijs begint hier!

Als coördinator van het loopbaancentrum bij Transvita kan ik jou helpen met het vinden van een baan binnen of buiten het basisonderwijs.

Jac raakt de kern - Coördinator loopbaancentrum bij Transvita

Ik ben zelf zo’n 20 jaar werkzaam geweest in het onderwijs als leerkracht en intern begeleider.
Dus ik weet waar jij als onderwijsprofessional tegenaan kunt lopen. Of wat je te wachten staat als jij wilt gaan starten met een baan in het basisonderwijs. Maar ook, welke mogelijkheden er zijn als je merkt dat je toe bent aan een nieuwe richting buiten het onderwijs.

Ook geef ik trainingen op scholen voor een verbindend schoolklimaat bij de ANN&JAC Academie. Daardoor weet ik wat actueel is en wat jouw aandacht vraagt in de klas en op school.

Dat ik bij Transvita loopbaangesprekken kan voeren met onderwijspersoneel vind ik geweldig.
Alles begin tenslotte bij jou als leerkracht. Maar ook een leidinggevende die een team aan moet sturen, of een onderwijsassistent of leerkrachtondersteuner die zijn bijdrage levert is enorm waardevol voor de ontwikkeling van kinderen.

Fijn dat ik door de gesprekken een bijdrage kan leveren aan jouw werkgeluk!

Ben jij zelf werkzaam in het onderwijs of wil je die stap gaan zetten? Neem dan eens een kijkje op de website van @Transvita.

Schroom niet om mij te contacten voor meer informatie.

Dit is jouw oplaadmoment:

* Ben jij leerkracht en is jouw bestuur aangesloten bij Transvita? Dan kun je 2 gratis loopbaangesprekken aanvragen. Ook een langer traject is in overleg met je werkgever mogelijk.

Deelnemers over de loopbaancoaching