Uitdaging.

Je peuter is toe aan een nieuwe omgeving met leeftijdsgenoten, maar kan nog niet naar school. Bij  Peuter Plus Club komt hij in een uitdagende en stimulerende omgeving terecht waar hij volop de kans krijgt om zijn talenten te ontwikkelen. En leert het de vaardigheden om ze in te zetten. Hier word je peuter blij van! 

 

Een stap voor.

  Bij Peuter Plus Club krijgt je kind persoonlijke uitdaging. Leert met  focus en rust te spelen. Oefent met materiaal dat de linker en rechter hersenhelft stimuleert.  Wat belangrijk is voor een brede en evenwichtige ontwikkeling.  Dit zorgt ervoor dat je kind een  voorsprong heeft op wat er  straks op school van hem gevraagd wordt.

Combi les en spel.

Anders dan op het kinderdagverblijf, krijgt je kind hier les in combinatie met spel. Je kind leert om  zelfstandig bezig te zijn, samen te werken, taakjes uit te voeren, handig zelfstandig op te ruimen. Dans, zang, techniek, taal, rekenen, knutselen. Alle vakken die het straks op school krijgt komen aan bod en meer!

Buiten op onderzoek gaan is een vast onderdeel van de dag.

Win win.

Tijdens een dagdeel van vier uur wordt je kind extra uitgedaagd op cognitief en creatief niveau. Zo gaat het straks zelfverzekerd naar school. Je kind wordt zelfstandiger.  Leert makkelijker vriendschappen te sluiten. Is vrolijk en tevreden.  Je kind en jijzelf krijgen ruimte voor creativiteit. 

Kosten

Voor een dagdeel van 8.15 tot 12.15  Of van 13.00 17.00 uur en betaal je €41, 50. (Btw vrij)
Een tasje met eten en drinken voor ochtend en middag neemt je kind zelf mee.

Je kunt per mail reserveren voor een dagdeel op de woensdag of vrijdag naar keuze.

Reserveer nu ook voor de GRATIS Kennismakingsmiddagen  op 7 en 14  Juli 2021.

Peuter Plus Club op Festival

Kom kennis maken tijdens de Festivaldagen van @Corazonexpress. Wij staan er van 11.00 – 16.00 met leuke activiteiten op: 3 en 4 juli ( in het Randenbroekerbos) en 10 en 11 juli (Drapiersgilde)  

Over mij

Ik ben jarenlang juf, coach en trainer in onderwijs. Hbo jonge kind specialist, gedrag en spelbegeleider.  Werken met jonge kinderen doe ik vanuit de relatie. Ik volg je kind in de stappen die het zet. Een blik, een hand, een lach. Alle gedrag geeft informatie, tot wat diep van binnen zit en gezien wil worden.

Peuters en kleuters daag ik uit om steeds weer een stap verder te komen in hun ontwikkeling. Want het  peuter/kleuterbrein  wil leren!

Bij mij leert je peuter dat hij de wereld iets te brengen heeft; zijn schat. Hij leert te vertrouwen op eigen kunnen. Oefent met sociaal gedrag, doen, denken en kunnen. Leert emoties te reguleren. Ontwikkelt creativiteit waarmee hij zichzelf cognitief uitdaagt.

Samen met je peuter leg ik een fundament voor een evenwichtige groei en ontwikkeling. 

Peuters met een ontwikkelingsvoorsprong daag ik uit tot een bredere keuze van materialen en spel. Vervelen doet je peuter zich bij Peuter Plus Club geen moment!

 

Peuter Plus Club Seminar voor ouders die meer willen weten.

Tijdens het Peuter Plus Club seminar voor ouders krijg je theorie, tips en tools over de werking en stimulans van het peuter/kleuterbrein. En leer je hoe jij je kind het beste kunt ondersteunen als het naar school gaat.
Je ontdekt wat er in een kleuterrapport staat en waarom.

In 2 uur word je creatief slim in de omgang met je kind. En zet je theorie om in praktische vaardigheden en toepassingen voor thuis.

Ontspan bij een lekkere kop koffie of thee. Stel vragen. Krijg antwoorden. En ontmoet andere leuke ouders.

Kosten

Een seminar kost €21,50.

Het eerstvolgende seminar vindt plaats op woe 1 september 2021 van 19.00 – 21.00 uur.

 Locatie: Koetshuis Randenbroekerbos 

Reviews

Instagram